Sådan smager du
Sådan smager du Ens smagsløg er forskellige fra dag til dag, og i løbet af dagen. Man dufter også forskelligt med næsen alt efter tidspunkt på dagen. Det bedste tidspunkt at smage på er om...
Sådan smager du Ens smagsløg er forskellige fra dag til dag, og i løbet af dagen. Man dufter også forskelligt med næsen alt efter tidspunkt på dagen. Det bedste tidspunkt at smage på er om...
Sådan bedømmer/scorer du din whisky Hvordan scorer man sin whisky (eller øl, rom osv.) Der er ikke nogen metode der er 100% enighed om. Man kan score fra 0-100 point, som mange af de "kendte"...
Alkoholstyrke Fadstyrke Det meste ny destillat bliver hældt på fade ved en alkoholstyrke på 63,5% eller derover. Efter 3 eller flere år på fad har alkoholstyrken ændret sig, og det er individuelt...
Glas Glas typer Der findes et utal af glastyper, man kan bruge til at drikke whisky i, og hver har deres berettigelse. Copita/ smageglas Til en whisky smagning vil jeg anbefale at bruge Copita glas/smageglas....
I denne blog skriver jeg lidt om, hvordan jeg mener, at man får den bedste whiskyoplevelse ved en smagning. Jeg kommer blandt andet ind på hvilke glas der er gode at bruge, hvordan man smager, hvordan man bedømmer hvis...